Om du vill förnya ditt hem på ett bra sätt är kakelugnar ett underskattat alternativ. Få saker kan få ditt hem att kännas så varmt och ombonat som just den här typen av ugn. Dessutom sparar du pengar på en sådan investering, och höjer värdet på din bostad. Kolla in lindholm-kakelugnar.se för mer information.

Fördelarna är väldigt många, och om ugnen passar in i din bostad så är det en investering väl värd priset. En utmärkande egenskap hos den här typen av ugnar är deras höga verkningsgrad. Höga värden har uppmätts, upp till 90%.

Det är teglets unika egenskaper som ger den här typen av ugn dessa kvaliteter. Det gör att temperaturen magasineras under längre perioder än i andras sorters kaminer.

En kakelugn är en pålitlig investering och du kan vara säker på att din bostad ökar i värde om du införskaffar en sådan. Det är alltså inte bara ett sätt att förnya din bostad här och nu, utan även ett sätt att säkra upp inför en framtida försäljning.

Kakelugnar av högsta kvalitet

Låter detta intressant? Lindholm kakelugnar är experter på den här typen av traditionellt svenskt hantverk. Hos dem kan du hitta flera olika varianter av kakelugnar, i olika former, och modeller. Alla är minst 100 år gamla, tillverkade före 1850, och har en typisk tidlös, svensk känsla.

De har väldigt stor erfarenhet, 45 år, och kan det mesta som har med branschen att göra. Kunderna finns både i Sverige och utomlands, och de säljer kakelugnar till både företag bostadsrättsföreningar och privatpersoner. En kakelugn passar helt enkelt in i många sammanhang.

Även din företagslokal får en trygg, ​​stilfull känsla med hjälp av denna typ av hantverk. Det är helt enkelt svårt att misslyckas med en kakelugn. Vill du veta mer, titta gärna in på deras hemsida, eller kontakta dem via e-mail eller telefon. Det finns över 150 modeller att välja mellan, och flera av dem kan du hitta på hemsidan.